Ochucené černé fazole z Mexika
Kořeněné černé fazole ve slaném nálevu. Černé fazole jsou součástí mnoha mexických jídel, takže když chete připravovat jídla z této kuchyně, tak na fazole nesmíte určitě zapomenout.
Složení: černé fazole, pitná voda, cibule, rajčatový protlak, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), chilli papričky jalapeňo, sójový olej, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný; česnek.
Použití: v mexické kuchyni, na saláty, polévky, omáčky, do tortill a na burritos, chili con carne
Hmotnost: 560 g
Hmotnost pevného podílu: 281 g
Země původu: Mexiko
| 
 Výživové údaje na 100 g  | |
| 
 Energie  | 
 190 kJ/45 kcal  | 
| 
 Tuky   | 
 1,0 g  | 
| 
 Z toho nasycené mastné kyseliny  | 
 0,1 g  | 
| 
 Sacharidy  | 
 5,0 g  | 
| 
 Z toho cukry  | 
 0 g  | 
| 
 Bílkoviny  | 
 4,0 g  | 
| 
 Sůl  | 
 0,85 g  |