Adobo marináda
Středně pikantní marináda s vůní hřebíčku a skořice, vhodná hlavně na hovězí, či vepřové maso. Marinádu lze použít během pomalého pečení masa, grilování, nebo jednoduše promíchat s trhaným masem které nebylo před tím nijak ochuceno.
Složení: rajčata, ocet, hnědý cukr, voda, sušené chilli papričky, sojový olej, cibule, česnek, konzervant: sorban draselný
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Návod k použití:
1) Smíchejte 200 g marinády s 1 kg trhaného masa
2) Ohřejte a servírujte svým oblíbeným způsobem
Hmotnost: 2 kg
Výživové údaje na 100 g | |
Energie |
82 kJ/20 kcal |
Tuky |
0,4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
3,5 g |
Z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
0,4 g |
Sůl |
0,55 g |
Země původu: Mexiko