Pastor marináda
Chuťově výrazná marináda s příchutí ananasu, velmi vhodná na marinování vepřového, drůběžího masa na jehle tzv. KEBAB stylu. Což je tradiční příprava pokrmu “Al Pastor” v Mexiku.
Marinádu lze použít během pomalého pečení masa,grilování nebo jednoduše promíchat s trhaným masem, které nebylo před tím nijak ochuceno.
Složení: ananas, rajčata, sušené chilli, achiote pasta, ocet, sójový olej, česnek, cibule, koření, konzervant: sorban draselný
Návod k použití:100 ml marinády na 1kg masa.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie |
272 kJ/65 kcal |
Tuky |
2,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
10 g |
Z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
1,0 g |
Sůl |
1,5 g |