Toffee karamel
Topping s karamelovo mléčnou příchutí
Dulce de leche je populární zejména v Latinské Americe a ve Španělsku. Používá se na přípravu nejrůznějších moučníků a dezertů, například tradičních argentinských alfajores.
Složení: glukózo-fruktózový sirup, cukr, pitná voda, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko.
Návod k použití: V této středně hutné podobě je vhodný na toasty, do jogurtů, do argentinské speciality "flan de dulce de leche" či jako náplň do palačinek a dalších dezertů. Lahodný je i jako dip k tradičním argentinským "churros".
Hmotnost: 1200 g
Země původu: Španělsko
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a světlem. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dnů.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie |
1310 kJ/309 kcal |
Tuky |
3,6 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
2,3 g |
Sacharidy |
65 g |
Z toho cukry |
65 g |
Bílkoviny |
4,2 g |
Sůl |
0,20 g |